Informasjonskapselerklæring

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler (cookies). Denne erklæringen beskriver bruken av informasjonskapsler på www.gneislilleaker.no, samt til hvilke formål vi benytter dem.

Definisjoner:

  • Informasjonskapsler (cookies): En teknologi som lar oss lagre og lese informasjon i din nettleser, og som kan brukes til mange ulike formål.
  • Førsteparts-informasjonskapsler: Informasjonskapsler som er satt av og brukes av denne nettsiden.
  • Tredjeparts-informasjonskapsler: Informasjonskapsler som settes og brukes av tredjeparter, det vil si andre nettsider/tjenester vi benytter oss av på denne nettsiden.

Denne nettsiden bruker både førsteparts- og tredjeparts-informasjonskapsler.

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

  1. Nødvendige informasjonskapsler: Disse sørger for at nettsiden fungerer som den skal og er essensielle for grunnleggende funksjonalitet.
  2. Analyse og statistikk: Vi bruker Google Analytics og Plausible Analytics for trafikkmålinger og analyse av bruksmønster. Merk at Plausible Analytics ikke plasserer sporingsinformasjonskapsler på din enhet.
  3. Markedsføring: Vi bruker Facebook Pixel for markedsføringsformål, som kan inkludere visning av relevante annonser på andre nettsider basert på din interaksjon med vår nettside.

Oversikt over informasjonskapsler på www.gneislilleaker.no:

  1. Nødvendige informasjonskapsler (førsteparts)
  2. Google Analytics (tredjeparts)
  3. Facebook Pixel (tredjeparts)
  4. Plausible Analytics (tredjeparts, setter ikke informasjonskapsler)

Ditt valg: Du kan når som helst endre dine preferanser for informasjonskapsler ved å justere innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at å blokkere enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din opplevelse av nettsiden og tjenestene vi tilbyr.

Administrere innstillinger for informasjonskapsler

Du kan når som helst endre dine preferanser for informasjonskapsler ved å klikke på knappen ovenfor. Dette vil la deg gå tilbake til samtykkebanneret for informasjonskapsler og endre dine preferanser eller trekke tilbake ditt samtykke umiddelbart.

I tillegg til dette tilbyr ulike nettlesere forskjellige metoder for å blokkere og slette informasjonskapsler som brukes av nettsider. Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene. Nedenfor finner du lenker til støttedokumenter om hvordan du kan administrere og slette informasjonskapsler fra de største nettleserne:

Hvis du bruker en annen nettleser, vennligst besøk nettleserens offisielle støttedokumenter.

For mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, vennligst se vår personvernerklæring.

Har du spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, vennligst ta kontakt