16.1.24

Gneis Lilleaker

Gneis Lilleaker åpnet offisielt dørene 25.november 2023. Det er et komplett klatresenter med  buldring, tauklatring, auomatiske sikringsmaskiner, treningsrom og LED-vegger.

Alle kan klatre hos oss! Du trenger ingen forkunnskaper, og det er ingen forhåndsbooking.

Viktige lenker

Åpningstider

Priser

Parkering og veibeskrivelse

Ansvarserklæring

For bedrifter

2 for 1 på nybegynnerkurs topptau

Nyhetsbrev

Sosiale aktiviteter

After work Social

Barselklatring

Hvilke aktiviteter kan du gjøre på Gneis Lilleaker

Autobelay

Vi har til sammen 15 automatiske selvsikringsmaskiner fordelt på senteret.

Krever ingen forkunnskap, kun en opplæring du får på senteret. Passer både for barn og voksne. Hvis du ikke har egen klatresele eller sko kan det leies i resepsjonen.

Buldring

Buldring er klatring på kortere vegger med madrasser under. For å buldre trenger du kun å kjøpe inngang og eventuelt leie klatresko. Det kreves ingen forkunnskaper, men sett deg inn i buldrereglene før du starter.

Tauklatring

Vi har flere områder med tauklatring, våre høyeste vegger er 15,4 meter men vi har også flere områder med lavere vegger for tauklatring.

Klatring på topptau

For å kunne sikre andre på topptau må du ha topptaukort. For å kvalifisere til det kan du ta nybegynnerkurs topptau på Gneis Lilleaker, og deretter melde deg opp til topptaukorttest. Hvis du har tatt kurs innen de 3 siste månedene kan du øve deg på sikring på våre kortere vegger.  

Du trenger ingen tidligere erfaring for å klatre på topptau, men du må ha med deg en sikrer som oppfyller kravene beskrevet over. Det henger flere topptau rundt på senteret.

Klatring på led

For å kunne sikre andre på led må du ha brattkort. For å kvalifisere deg til brattkort må du ta nybegynnerkurs topptau og nybegynnerkurs led, deretter kan du melde deg opp til brattkorttest. Hvis du har tatt kurs innen de 3 siste månedene kan du øve deg på sikring på våre kortere vegger.  

Butikk

Vi har en egen klatrebutikk hvor du kan kjøpe alt du trenger for å klatre inne. Vi selger klatresko, seler, klær, kalk, tau og alt annet du måtte ha behov for.

Mat og drikke

Vi selger et lite utvalg drikke og snacks, men hvis du ønsker å sitte ned å spise, anbefaler vi at du besøker Brasserie Naturen, Norrøna sin kafe som ligger i samme bygg som oss. Perfekt som en avslutning på klatreøkten eller for lunsjpausen.

Velkommen til oss!